Doe sociaal:

bestrating Noord-Holland

“Laat uw bestrating aanleggen door een erkend bedrijf uit uw eigen regio”

divider3

Bestrating Noord-Holland

Wij brengen u hier in contact met specialisten in Noord-Holland die jarenlang ervaring hebben met alle soorten bestratingen en alle werkzaamheden die hieraan gerelateerd zijn. Een natuurstenen terras, een oprit van univerbandsteen of een mooi grindpad langs uw huis? Geen klus is ze teveel. Lees er hier meer over en vraag gemakkelijk online een gratis offerte aan.

Diensten van uw bestratingspecialist in Noord-Holland

Allereerst zetten we alvast de belangrijkste diensten van de bestratingspecialisten uit ons team in Noord-Holland voor u op een rij:

 • Opritten bestraten met tegels of klinkers
 • Voor- en achtertuin betegelen
 • Terrasontwerp uitwerken
 • Leveren en leggen alle soorten terrastegels
 • Leveren van grond, zand en puin
 • Afwateringssystemen als putjes en drainage
 • Verwijderen en wegbrengen van oude bestrating

Zoals u ziet bieden ze u een totaalpakket aan diensten aan. Waarom neemt u hieronder geen contact met ons op, dan zoeken we snel de meest geschikte vakman bij u in de buurt voor een kennismakingsgesprek.

Natuurstenen terras leggen in Noord-Holland

We zullen hier alvast ingaan op een van de populairste trends in Noord-Holland; een terras van natuursteen. Deze steensoort is erg geliefd vanwege zijn natuurlijke uitstraling en is daardoor in bijna iedere tuin perfect toe te passen. De unieke en exclusieve uitstraling van dit product is te danken aan de miljoenen jaren die eroverheen zijn gegaan om deze steensoort te vormen. Er zijn allerlei soorten kleuren natuursteen terrastegels mogelijk; van zwart en grijs tot zandkleuren en wit. Voorbeelden van natuursteen zijn graniet, basalt en marmer.

Overige steensoorten en tegels

Binnen de wereld van de bestratingen wordt er ook een onderscheid gemaakt tussen getrommelde en ongetrommelde stenen. Trommelen is een manier om straatstenen te bewerken, zodat ze er ouder en rustieker uitzien. Denk hierbij aan een koppelstones terras of een bestrating met abbeystones. Ongetrommelde stenen kunnen heel goed een moderne look ondersteunen, maar worden ook gebruikt voor praktische oplossingen, zoals opritten die bestand moeten zijn tegen intensief gebruik. Een goed voorbeeld zijn de bekende betonklinkers.

Advies op maat van uw specialist

Het beste advies dat we u hier kunnen geven is het advies vragen van een van de bestratingsexperts uit ons bestand. Onze aangesloten bedrijven hebben jarenlange ervaring en werken enkelen en alleen met gekwalificeerd personeel. Een ander pluspunt is de klantvriendelijke en betrokken werkwijze van deze vakmensen. Het gaat hier om kleine, gemotiveerde bedrijven in Noord-Holland, vaak familiebedrijven die al jaren in het vak zitten. Een niet onbelangrijke bijkomstigheid is dat u door hier uw opdracht in te dienen de regionale economie een duwtje in de rug geeft en dat is hard nodig!

Offerte voor uw bestrating aanvragen

Onze bestrating- en tegelspecialisten in Noord-Holland stellen u graag vooraf op de hoogte van de volledige kosten van uw klus. Daarom kunt u op deze website een aanvraag indienen. Selecteer daarvoor uw plaats om vervolgens het contactformulier in te vullen. Zo komt u snel in contact met bestrating bedrijven in uw regio. Het invullen van het formulier verplicht u tot niets!

Thumbs-up-icon-40
Enkele feiten van MKB Noord-Holland

 • Een aanvraag is gratis en vrijblijvend
 • U ontvangt meerdere offertes door het formulier 1x in te vullen
 • Al binnen 1 uur heeft u reacties
 • Vergelijk en bespaar tot wel 32,7% op de kosten
 • Alleen bedrijven uit uw eigen regio
 • U stimuleert hiermee de lokale bedrijven

Dit zeggen klanten over ons
...zo snel geregeld en ook nog voor een goede prijs- kwaliteit! – G. van Raamsonk | Velserbroek
Goede service! Heb heel internet afgestruind maar kreeg hier de offertes binnen 5 minuten... – F. van Wijk | Purmerend
...het geeft mij een goed gevoel dat ik de lokale ondernemer mijn klus laat uitvoeren. Goed initiatief! – E. Hofs | Alkmaar

rating starsMomenteel hebben wij 54 beoordelingen ontvangen:

divider3