Doe sociaal:

Vloerverwarming Noord-Holland

“Wilt u vloerverwarming? Maak direct een afspraak met onze specialisten”

divider3

Vloerverwarming Noord-Holland

Iedereen kent de traditionele manier van verwarmen via een cv-installatie met radiatoren. Dit is op het moment de meest gebruikte manier van verwarmen in Noord-Holland. Maar hier begint verandering in te komen, want steeds meer mensen ontdekken het comfort en de overige grote voordelen van vloerverwarming. Wilt u daar meer van weten, lees dan hier gauw verder.

Traditioneel of elektrisch

Dat is een van de vragen waar u mee te maken krijgt als u erover denkt om vloerverwarming in uw huis in Noord-Holland te laten leggen. Met een traditionele vloerverwarming bedoelen we een verwarming die wordt aangesloten op het centrale verwarmingssysteem door middel van een speciale regeleenheid. Voor deze soort verwarming worden er buizen onder de vloer gelegd. Dit is alleen mogelijk bij nieuwbouw of bij een grondige renovatie, omdat er diepe sleuven in de vloer nodig zijn. Elektrisch bestaat uit dunnere matjes die over een bestaande vloer gelegd kunnen worden die opnieuw betegeld wordt. Een elektrische vloerverwarming is sneller op temperatuur, dan een traditionele verwarming, maar verbruikt wel meer energie. Elektrisch is vooral geliefd voor in de badkamer, terwijl men voor een woonkamer beter kan kiezen voor de traditionele vloerverwarming.

Vloerverwarming als hoofd- of als bijverwarming?

Een andere keuze die u moet maken bij het laten leggen van vloerverwarming is of u de vloerverwarming als hoofd- of als bijverwarming wilt gaan gebruiken. Een vloerverwarming als hoofdverwarming dient als een volwaardig verwarmingssysteem, zonder dat daar bijvoorbeeld radiatoren voor nodig zijn. Zoals de naam al zegt, is een vloerverwarming als bijverwarming een aanvullende verwarming op bijvoorbeeld radiatoren en dient vooral om de kou uit de vloer te halen. Houdt er in uw keuze rekening mee dat u als hoofdverwarming gemakkelijk een bijverwarming kan maken, maar dat dit andersom niet mogelijk is.

Diensten van het vloerverwarmingsteam in Noord-Holland

We beschikken dankzij onze samenwerking met de lokale ondernemers hebben wij een uitgebreid team aan vloerverwarming deskundigen in Noord-Holland. Zij kunnen u van dienst zijn met:

 • Traditionele & elektrische
 • Vloerverwarming als bijverwarming
 • Vloerverwarming als hoofdverwarming
 • Convectorputten
 • Radiatoren plaatsen

Extra voordelen

Uiteraard brengen we u alleen in contact met vakmensen in Noord-Holland die hun vakbekwaamheid op het gebied van vloerverwarmingen lang en breed bewezen hebben. We werken hier dan ook alleen maar met bedrijven deskundigen met gekwalificeerd personeel. Dit geeft u extra voordelen als: vakmannen die regelmatig kwaliteitscontroles ondergaan, de mogelijkheid om een beroep te doen op een objectieve klachtencommissie, heldere prijsafspraken en uitgebreide garantievoorwaarden.

Kosten vloerverwarming Noord-Holland

Door hiernaast uw plaats te selecteren kunt u via het online contactformulier informeren naar de kosten van uw klus bij een middengroot of klein vloerverwarmingsbedrijf in Noord-Holland. Hier geen grote prijsvechters zonder kwaliteitsgaranties, maar betrokken lokale bedrijven waar ze nog echt weten wat kwaliteit en service is. Uw betrokken vloerverwarmingsbedrijf bij u in de buurt stelt graag een duidelijke en eerlijke offerte voor u op. Voor deze service hoeft u niets te betalen en u bent hiermee ook tot niets verplicht. Waar wacht u nog op?

Thumbs-up-icon-40
Enkele feiten van MKB Noord-Holland

 • Een aanvraag is gratis en vrijblijvend
 • U ontvangt meerdere offertes door het formulier 1x in te vullen
 • Al binnen 1 uur heeft u reacties
 • Vergelijk en bespaar tot wel 32,7% op de kosten
 • Alleen bedrijven uit uw eigen regio
 • U stimuleert hiermee de lokale bedrijven

Dit zeggen klanten over ons
...erg tevreden over de snelle service! Ik kon makkelijk vergelijken en zo een goede keuze maken. – R. Klaver | Hoorn
Wij zijn erg tevreden over onze nieuwe vloerverwarming. Keurig afgewerkt en vriendelijke medewerkers. – G. Smalbil | Enkhuizen
Goed initiatief om de kleine ondernemers te helpen. Ik ben snel in contact gekomen met een bedrijf uit mijn stad. – T. Vegter | Haarlem

rating starsMomenteel hebben wij 68 beoordelingen ontvangen:

divider3